Comedian, Writer, Speaker

Tilbakemelding

Vi gråt, lo og hadde en fantastisk reise med deg!!

 

«På anbefaling fra Vestfold Røde Kors inviterte vi Shabana Rehman til en inspirasjonssamling om integrering i samarbeid med Nome Kommune og Nome idrettsråd. Det ble en stor suksess med fullsatt sal på Nome Samfunnshus og et nært, ærlig, rørende og inspirerende forestilling fra Shabana. Publikum lo og gråt om hverandre og gikk hjem litt klokere og mye mer åpne.»
Anita Haugo Fredly, Telemark Røde Kors

 

07 november 2015, Lillestrøm,  Norway

Shabana leverte et uvanlig godt foredrag ved Visjon Expo på Lillestrøm, både i 2014 og 2015. Hun har en unik evne til kombinere humor, gripende personlige historier og tankevekkende fortellinger fra det flerkulturelle Norge. Både latter og tårer sitter løst hos publikum. Vi anbefaler Shabana på det varmeste, både som underholder og engasjerende foredragsholder!»  Vennlig hilsen Eirik Solum, Magasinet Visjon, VisionWorks

 

17  oktober 2013 Drammen,  Norway

Foredrag for StatPed Konferanse

Twitter tilbakemelding

 

26 April 2013 Jakarta,  Indonesia

Dear Shabana,
On behalf of INBC, I would like to thank you for your performance at Norway Asia Business Summit. Your efforts made all the difference in the success of the summit!
Best regards Roshchina Polina, administrative Assistant INBC

23 April 2013 Oslo Sentrum Scene Kommunedagene.no  Tale

Jeg vil takke for en herlig opptreden av Shabana som var helt strålende på absolutt alle måter. Du var med og løftet denne dagen til noe som av mange via de første ferske
tilbakemeldingene er beskrevet som vårt beste arrangement.
Ta din del av æren for det.
Du har et budskap, en utstråling og energi som gir så mye til så mange.
Dessuten er du konstruktiv, allsidig og hyggelig å samarbeide med. Du har mange tanker som jeg syns gikk rett inn i mye av det jeg/vi brenner for, for å være litt personlig og.
Med vennlig hilsen  Kjersti Sundland, Prosjektleder

18 April 2013 Moelv  Forestilling For Konge og Fedreland

Trolig leverte Shabana skolehistoriens mest gripende og personlige fortelling – ja, forestilling, på Djupskolen sist torsdag (den 30. D-dagen disse 4 årene). Det skal svært god balanse, egeninnsikt, publikumskontakt og scenisk intelligens for å formidle ei historie så godt og levende, uten å falle mellom alle stolene :). TUSEN TAKK, Shabana!
Undertegnede vil herved på det sterkeste anbefale deg videre, – ikke minst også for ditt vennlige og imøtekommende vesen 🙂 Vi skal sees her igjen.
Hilsen uskolerte rektor ved Djupskolen, krusedullfilosof HC Medlien i Landet for undring og fantasi http://www.u8.no/

17 April 2013 Øståsen Kirke  Forestilling For Konge og Fedreland

Kjære Shabana!
Du gav oss en magisk kveld i Øståsen kirke  i Oppegård den 17. april. 180 hadde møtt opp i en kirke som er sprengt når det er 150 tilstede. Folk forlot kirken sterkt berørt. For meg som prest er det utrolig å se at over mye 100 av de fremmøtte ellers aldri går her i kirken! Men den kvelden kom de, og jeg og mine medarbeidere har fått mange sterke tilbakemeldinger.
Du er en formidler – som en prest vil si – av Guds nåde! Du har et budskap, du har bakgrunn for å si det du sier og vi skjønner alle at dette ikke bare er “spill”. Nei, som temaet for disse kveldene i kirken er, formidlet du KUNSTEN Å LEVE – ja, når vi hører din historie kan vi vel legge til KUNSTEN Å OVERLEVE! Det ble virkelig en kveld med  “lidelse og latter”, og det ble noen “Herre Gud” foran alteret som var helt på sin plass, spør du meg!
Det var en stemning og atmosfære i kirken den kvelden som mange utenforstående merket seg. Jeg er vel så ubeskjeden at jeg tror at i tillegg til din framføring, kan det også tilskrives det fine musikalske innslaget, gode og vennlige medarbeidere som både tok imot og tok avskjed med folk og så gratis kaffe og noe å bite i.
Shabana – du har gitt oss mersmak! Tusen takk. Vi kommer ikke til å glemme deg og de koffertene dine så lett!  Hilsen Yngvar Ruud

5 mars 2013 Sandefjord. Foredrag- Blåveis- min vei ut av volden.

Kjære Shabana!

Tusen takk for det fantastisk flotte foredraget du holdt for oss i Kathrines Have !!!
Vi ha fått så mange positive tilbakemeldinger både fra foreldrene og personalet 🙂
Det du hadde å fortelle gjorde et dypt inntrykk på oss alle – men det er godt å se at det går an å reise seg
etter slike opplevelser.
En spesiell takk til deg for at du strakk ut hånden til henne som ble igjen litt etterpå – det betydde utrolig mye for henne skal du vite!Tror faktisk det gjør en forskjell for henne 🙂
Alle jeg har snakket med etter i går ber meg hilse deg  å takke!      Varm hilsen fra  Inger Dokken

11 februar 2013 Kristiansand. Forestilling For Konge og Fedreland- Shabana Rehman nasjonens tjeneste
Tusen takk  for fine ord, for flott show, for bok – og alt 🙂
Som arrangør og menneske vil jeg takke deg for en flott og sterk opplevelse. Samsen kulturhus stiller seg bak responsen som kom på Facebook rett etter forestillingen:
“Shabana Rehmans forestilling på Samsen i kveld var en blanding av latter, smil, alvor, latterkrampe og tårer..en sterk og vågal kvinne som har styrke og mot til å fortelle om et liv levd. Diskusjonen etterpå var også flott, i lys av avis skriveriene om kvinnehets på nett var dette et fint forum, og de som var igjen fikk også en mer intim debatt om dette med Shabana. Takk for en flott forestilling, og takk til Samsen som arrangerte dette ♥ ”        HEIDI KVALVIK

4,5,6 februar 2013  Den kulturelle skolesekken:  Hjertnes- Nøtterøy – og  Bakkenteigen Kulturhus.  Forestilling For Konge og Fedreland- Shabana Rehman i nasjonens tjeneste

Takk for en vidunderlig vakker forestilling! Vi tok den med oss resten av dagen, og den har satt spor.
Du snakket rett til hjertene hos elevene våre, og tøffe gutter kom ut og kalte forestillingen “nydelig”. Du skal også vite at denne forestillingen trengte de samme elevene.  Vi har nettopp avdekket subkulturer her ved skolen med mye grums og hierarkiske strukturer der innvandrerjenter i hijab havner nederst på rangstigen. Jeg tror at det du formidlet, bidro i kampen mot denne menneskeforakten. Nok en gang, tusen takk for en ekte og ærlig forestilling på et høyt kunstnerisk nivå! Den var så full av kjærlighet, og alt hang sammen!  Alt godt!   Studierektor, Anne-Rigmor Stock Evje

5 februar 2013  Tønsberg Kulturledere Vestfold Fylke. Foredrag Latter og Lidelse

Tusen hjertelig takk for at du tok deg tid til oss! Det var en gripende time og litt av en reise du tok oss med på.
Du har gjort en formidabel innsats i Vestfold denne uken. Ønsker deg en fredfull og god lang helg 🙂
Beste hilsen fra  Solveig Foster-Pilkington

24 januar 2013  Glogerfestspillene Kongsberg. Tale

Det var helt fantastisk å ha deg med oss under årets festspill. Dine ord, beretninger og refleksjoner tilføret festspillene en ny dimensjon! TUSEN TAKK!!
Jeg håper jeg igjen en gang får mulighetene til å høre deg tale!
Med vennlig hilsen,
Margit Åsarmoen
Daglig leder

 

8 thoughts on “Tilbakemelding

 1. Kjære Shabana!
  Du gav oss en magisk kveld i Øståsen kirke i Oppegård den 17. april. 180 hadde møtt opp i en kirke som er sprengt når det er 150 tilstede. Folk forlot kirken sterkt berørt. For meg som prest er det utrolig å se at over mye 100 av de fremmøtte ellers aldri går her i kirken! Men den kvelden kom de, og jeg og mine medarbeidere har fått mange sterke tilbakemeldinger.
  Du er en formidler – som en prest vil si – av Guds nåde! Du har et budskap, du har bakgrunn for å si det du sier og vi skjønner alle at dette ikke bare er “spill”. Nei, som temaet for disse kveldene i kirken er, formidlet du KUNSTEN Å LEVE – ja, når vi hører din historie kan vi vel legge til KUNSTEN Å OVERLEVE! Det ble virkelig en kveld med “lidelse og latter”, og det ble noen “Herre Gud” foran alteret som var helt på sin plass, spør du meg!
  Det var en stemning og atmosfære i kirken den kvelden som mange utenforstående merket seg. Jeg er vel så ubeskjeden at jeg tror at i tillegg til din framføring, kan det også tilskrives det fine musikalske innslaget, gode og vennlige medarbeidere som både tok imot og tok avskjed med folk og så gratis kaffe og noe å bite i.
  Shabana – du har gitt oss mersmak! Tusen takk. Vi kommer ikke til å glemme deg og de koffertene dine så lett!

 2. TAKK FOR I DAG!!! :)) Håper hjemreiseturen gikk bra! Ja DA. Du er veldig velkommen å komme tilbake til Tromsø en annen gang :))
  …jeg tok jo en kopi av din bok – vil overføre pengene. Hvor mye var det igjen…?
  fra – trepiggsvinndamen 😉

 3. For et fantastisk menneske du er! Nettopp nå leste jeg artikkelen din om veganisme i Aftenposten, og sjeldent har jeg hørt noen sette ord på den store sammenhengen så godt som du. Så uredd! Du har en stemme og du bruker den – dét inspirerer. Det er ingen som våkner fra “slik har vi alltid gjort det og slik skal vi alltid gjøre det”-transen uten en liten dytt i riktig retning. For jeg tror på det gode og intelligente i mennesker, vår evne som høyere utviklede vesner til å ta ansvar for de mindre utviklede, men like viktige vennene våre i dyreriket. Det er vidunderlig at du formulerte en slik artikkel, svart på hvitt som kan skinne lys på veien for de som enda ikke har funnet ut av sine moralske verdier og meninger. Takk Shabana! Og fortsett med det gode arbeidet. Jeg støtter deg.

 4. Shabana, takk for et fantastisk foredrag på Deichman i Nydalen 19.11.2015! “Hjertets migrasjon” var vondt og morsomt og utrolig fint på samme tid, om oppvekst, identitet og lærere som livreddere. Sterkt, og en stor opplevelse for mange her. Mariann Youmans, konsulent Deichmanske Bibliotek Nydalen

 5. Tusen takk for et inspirerende, engasjerende og tankevekkende foredrag for oss veiledere og kursdeltakere i Østfold. Du snakker om håp og det å skape seg en fremtid. Du har en fantastisk formidlingsevne som drar oss inn i en reise om dine opplevelser. Du har et brennende sterkt engasjement og en viktig historie å fortelle. Det å formidle noe så personlig og sterkt på en humoristisk måte, er imponerende.Vi håper vi får se deg opptre igjen.

  Vi gråt, lo og hadde en fantastisk reise med deg!!

 6. Hei Shabana!
  Denne måneden så jeg på eckharttollenow.com videosnuten med spørsmålet ditt. Jeg har også vært i Stokke på retreat med Eckhart Tolle. Jeg skjønte med en gang at det måtte være deg når du stilte spørsmålet ditt. Jeg satt langt bak i salen og kunne ikke se deg.
  Jeg ble meget gledelig overrasket når jeg ser bildet av deg, Eckhart og Eckhart på hjemsiden din. FANTASTISK at du legger dette ut!
  Det var en flott retreat i flotte omgivelser.
  Jeg ønsker deg og hunden Eckhart lykke til videre. Vi møtes kanskje på en senere retreat.

  • Tusen takk for tilbakemelding. På grunn av deg fikk jeg selv sett video med spørsmålet til Eckhart Tolle! Fantastisk retreat med bare flotte mennesker❤️ Bare kom bort og si hei om vi sees igjen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *