Comedian, Writer, Speaker

Saladins sanne ansikt

Har nå finally lest Sophie Elise sin blogg om sannheten bak de perfekte bildene. Dama har altså ikke halv meter lange vipper, og håndballpupper med kløft rett under haka i virkeligheten. SJOKK!

Jeg er jo heller ikke lagd av stein, og har nå selv fått litt dårlig samvittighet overfor alle stygge ungkatter med knuste selvbilder der ute. Så før noen hugger tak i meg for den maktkatta jeg er (slik Sophie Elise ble så grovt kritisert) så har jeg bestemt meg for å vise mitt sanne ansikt bak internettfasaden også. I tilfelle alle pusene der ute skulle glemme hvordan virkeligheten er. Scroll nedover og se selv.

Jada dette er svært ubehagelig for meg, men nå har jeg lært at ærlighet varer lengst. For de av dere som ikke har sett mine bilder, så er de på min families instagram konto her

Ser dere meg her, slank, lang og smal? Vel det handler kun om hvilken VINKEL man blir fotografert fra og riktig lyssetting så klart. Nå vet dere det.

IMG_0941

Egentlig har jeg tjukk mage med bilringer, og jeg hater å barbere meg under arma. Dessuten liker jeg å ligge på ryggen som en hund, bli mageklødd så all det levde livet manifestert som fett rister og koser seg:-))

IMG_0925

 

Under her ser du meg stilig og in charge som bare det, vel sannheten er at bare ved å løfte poten ser jeg smart ut og hunden dum ut:

IMG_9988

Slik ser jeg altså ut uten poserende pote:

IMG_0127

Rumpa mi og halen ser  fin og nett ut, min hemmelighet er å holde halen nede og knipe litt sammen….

IMG_5580

For løfter man litt på halen, kan flere hemmeligheter bli avslørt:

IMG_8904

 

Jeg kommer til å fortsette å poste redigerte digge bilder av meg, men nå vet dere altså hvordan ting er. Selv om det var psykisk svært tøft å stå frem på denne måten, håper jeg  Min Mote journalister  følger mitt eksempel, slik de gjorde med Sophie Elises fototriks  og bruker tid og krefter på å vise flere internett katters sanne ansikt også, så er vi flere som kan forandre verden og redde alle de knuste katte selvbildene der ute.

Hilsen Saladin, The Cat

Min bror Samson har følgende beskjed by the way:

BUWF4544

 

 

 

2 thoughts on “Saladins sanne ansikt

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *